ADVANCED

ANALYTICS

Iedereen heeft recht op actuele en betrouwbare data die snel tot in een diep detail kan worden geanalyseerd, waarna de inzichten deelbaar zijn met stakeholders

DIENST

BESCHRIJVING

ADVANCED ANALYTICS

Hoe belangrijk is data voor u? Volgt u de wettelijke bewaarplicht, voor verslaglegging en trendrapportages of is het onderdeel van uw businessmodel? In het digitale tijdperk wordt het verwerken en verrijken van data steeds belangrijker, maar de toenemende omvang, complexiteit en continue stroom zorgen ook voor nieuwe uitdagingen. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een goede dataverzameling bijdraagt tot betere prestaties. De projecten die wij uitvoeren zijn divers, zoals verhogen van de veiligheid in openbare ruimtes, optimalisatie van energie-grid, en verhogen brand-loyaliteit. We verwachten dat het steeds normaler wordt om data als asset te activeren op de balans, naast patenten en goodwill.

Advanced Analytics beslaat alle gebieden van dataverwerking, zoals self-service omgevingen voor eindgebruikers, enterprise reporting met afgestemde definities en gecombineerde stromen van interne en externe data die middels automatische analyses (ML/AI) integraal onderdeel zijn van bedrijfsprocessen.

 

Wij zijn specialisten die u bijstaan in al deze toepassingen.

 

TECHNOLOGY PARTNERS

Partners stellen ons in staat om verder te bouwen en maatwerk te realiseren voor onze klanten.

 

CONTACT

FULL ORBIT

ONS ADRES

Tingietersweg 90, 2031 ES Haarlem

Email: info@full-orbit.com
Tel:  +3120 5300 390

Klik hier voor de routebeschrijving

U kunt ons ook direct een bericht sturen:

 

© 2019 door Full Orbit

  • LinkedIn Social Icon