ANALYTICS

CLOUD

Geoptimaliseerd voor Analytics, Complete oplossing, Optimaal geconfigureerd, Vast maandbedrag, Certificaten zoals ISO 27001, Nederlandse aanbieder

DIENST

BESCHRIJVING

SMART-ANALYTICS

Wij geloven in specialisatie en standaardisatie voor het bereiken van de beste resultaten. Al jaren geleden ontwikkelden wij een platform die klanten ontzorgt op het gebied van licenties, installatie, configuratie en onderhoud. Gebruikmakend van innovatieve technologie voor data verwerking (ETL) en analytische database, maar tevens alle flexibiliteit om te kiezen voor een front-end in abonnementsvorm of deployment via IaaS.

De doelgroep is het grotere MKB met behoefte aan een serieuze oplossing voor Analytics, maar niet de investering willen of kunnen doen om zelf alle valkuilen te ontdekken en verdwalen in de mogelijkheden van de grote Cloud-providers. Bedrijven die geholpen willen worden met een effectieve aanpak en bij problemen een Nederlandse dienstverlener willen bellen.

Indien gewenst kunt u zelf blijven ontwikkelen of flexibel uitbesteden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Smart-Analytics valt onder de Nederlandse Wet- en Regelgeving en voldoet aan beveiligings-standaarden als ISO 27001.

 

OVER ONS

Sinds de oprichting in 2005 leveren wij projecten op die ruwe data omzet in informatie waarmee beslissingen worden genomen. Om de dienstverlening op een hoog peil te houden hebben we ons in eerste instantie gespecialiseerd in Oracle technologie. Nog steeds is Oracle een belangrijk onderdeel in de competenties die wij aanbieden, maar zowel de kennis van producten als ons dienstenportfolio is sindsdien verbreed.

 

De digitale transformatie zorgt ervoor dat consumenten, machines en bedrijfsprocessen constant met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een “stroom van data” waarin de actoren op elkaar reageren en bedrijfsprocessen met intelligente algoritme worden gestuurd. Wij brengen deze nieuwe wereld van Big Data samen in één architectuur met die van traditionele management analyses van standen en trends.

 

Voor de realisatie van dergelijke projecten integreren we producten uit de Open Source community, zoals Apache Kafka en Cassandra, in ons Oracle DNA. De combinatie zorgt voor robuuste oplossingen met veel bewegingsvrijheid om de snelle ontwikkelingen te kunnen volgen. Daarnaast zijn we partner van Microstrategy en Tableau.

 

Onze klanten hebben een complex informatievraagstuk en/of zien hun bestaande businessmodel onder druk staan. We richten ons op de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. 

 

ONZE KLANTEN

Onze klanten hebben een complex informatievraagstuk en/of zien hun bestaande businessmodel onder druk staan. We richten ons op de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

 

CONTACT

FULL ORBIT

ONS ADRES

Tingietersweg 90, 2031 ES Haarlem

Email: info@full-orbit.com
Tel:  +3120 5300 390

Klik hier voor de routebeschrijving

U kunt ons ook direct een bericht sturen:

 

© 2019 door Full Orbit

  • LinkedIn Social Icon