ORACLE DATA INTEGRATOR

Wij worden door Oracle en de markt erkend als de marktleider in Benelux voor het realiseren van complexe oplossingen op basis van ODI

DIENST

BESCHRIJVING

ORACLE DATA INTEGRATOR

 

Het paradepaardje van Oracle voor het metadriven ontwikkelen van ETL processen krijgt steeds meer functionaliteit voor complexere oplossingen op basis van de nieuwste Big Data technologie. Het ontwikkelen van oplossingen op basis van Oracle Golden Gate en Apache Kafka is nu daadwerkelijk mogelijk. In vergelijking met zijn voorloper zijn onze consultants 30% productiever en is goede versiebeheer voor life cycle management mogelijk.

We zijn marktleider in Benelux op het gebied van Oracle Data Integrator met de meeste gecertificeerde consultants en verreweg de meeste referenties. We onderhouden directe contacten met Oracle Development en waren de eerste in Europa die PoCs uitvoert met de Cloud variant, Oracle DIPC.

Wilt u kennis maken met ODI, overweegt u een overstap of wilt u een expert om uw team te versterken? U bent bij ons aan het juiste adres!

 

ODI ECO-SYSTEEM

Oracle Data Integrator stelt ons in staat om op basis van metadata oplossingen te realiseren op basis van de laatste architectuur principes in een heterogene technologie omgeving.

 

CONTACT

FULL ORBIT

ONS ADRES

Tingietersweg 90, 2031 ES Haarlem

Email: info@full-orbit.com
Tel:  +3120 5300 390

Klik hier voor de routebeschrijving

U kunt ons ook direct een bericht sturen:

 

© 2019 door Full Orbit

  • LinkedIn Social Icon